Breaking News
16 Ιουνίου 2019

Η πρόκριση στο 12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Para Badminton για τη Δήμητρα Κοροκίδα είναι πλέον γεγονός.

Στην λίστα που δημοσίευσε μόλις χθες η Παγκόσμια Ομοσπονδία Badminton (BWF), η Ελληνίδα αθλήτρια βρίσκεται στο νούμερο 28 στο μονό και έτσι έχει δικαίωμα να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στη Βασιλεία (Basel) στην Ελβετία, 20-25 Αυγούστου.
Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία του ελληνικού Badminton καθώς στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι 32 καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες στον κόσμο με βάση την παγκόσμια κατάταξη. Επίσης η Δήμητρα Κοροκίδα έχει πάρει την πρόκριση και για το Μικτό WH1-WH2 όπου έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί ως ζευγάρι με τον Αυστραλό Manzoney Grant, αν αποδεχθεί και αυτός την πρόσκληση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Para Badminton θα διεξαχθεί στο ίδιο μέρος και τις ίδιες ημερομηνίες με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Badminton για αρτιμελείς αθλητές, γεγονός που αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού αλλά και θεάματος που προσφέρει.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics