Breaking News
28 Μαρτίου 2021

Αφηνίασε με την βιαιότητα που επέδειξε αστυνομικός ένας σκύλος, ο οποίος δεν δίστασε να τον «αρπάξει» προκειμένου να απελευθερώσει μια γυναίκα φωτογράφο!


Με τον δικό του τρόπο αποφάσισε να αντιδράσει ένας σκύλος, στην αγριότητα που έδειξε ένας «σύντροφος» του αστυνομικός εναντίον ενός διαδηλωτή.

 

 Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι αστυνομικοί στο Μπρίστολ της Μεγάλης Βρετανίας έπιασαν έναν διαδηλωτή, για την ακρίβεια μία γυναίκα φωτογράφο, που προσπαθούσε να κάνει την δουλειά της.

Ένα από τα όργανα της τάξης μάλιστα είχε αρχίσει να επιδεικνύει υπερβολική αγριότητα και επιθετικότητα σε βάρος της. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ο σκύλος που τους συνόδευε να αντιδράσει με τον συνοδό του να μην μπορεί να τον κάνει καλά.

Ο σκύλος θέλοντας να αντιδράσει από την πλευρά του για την βιαιότητα σε βάρος του διαδηλωτή γράπωσε τον αστυνομικό από πίσω, ο οποίος σάστισε με συνέπεια να αφήσει τον διαδηλωτή που κρατούσε από το χέρι.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Είσαι ο καλύτερος προπονητής; Στα Fantasy τουρνουά φτιάχνεις τη δική σου ομάδα & διεκδικείς την κορυφή. Πάτα εδώ!
Η εξέλιξη αυτή είχε σαν συνέπεια η γυναίκα να απελευθερωθεί από τον κλοιό, χάρη στην αντίδραση αγανάκτησης του σκύλου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 sdna.gr
Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός σήμερα 28/08/2020

Moto GP – Κατάρ: Στην πρώτη pole position της χρονιάς ο Πέκο Μπανάια

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics