Breaking News
01 Οκτωβρίου 2016

Πιο ενεργό ρόλο θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Φέργκιουσον

Από το καλοκαίρι του 2013, όταν και αποχώρησε από τη τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κατέχει διευθυντική θέση στην ομάδα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να ζητάει έναν πιο ενεργό ρόλο για τον Σκωτσέζο.

O 74χρονος Φέργκιουσον, ο οποίος παρουσιάζεται κατά το τελευταίο διάστημα απογοητευμένος για την αντιμετώπιση που τυγχάνει από ορισμένες προσωπικότητες της διοίκησης του συλλόγου, τρέφει τεράστιο σεβασμό στο πρόσωπο του Μουρίνιο, με τον οποίο συνδέεται με μακροχρόνια φιλία από την περίοδο μάλιστα που βρισκόντουσαν αντιμέτωποι στους πάγκους των αγγλικών αλλά και ευρωπαϊκών γηπέδων, παράγοντας που μπορεί να διαδραματίσει το δικό του ρόλο στον τρόπο που θα αντιμετωπίσει την πρόταση που δέχτηκε.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics