Breaking News
23 Νοεμβρίου 2016

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ σκοπεύει να αφήσει στον πάγκο οποιονδήποτε παίκτη του αρχίσει να δείχνει σημάδια χαλάρωσης και εφησυχασμού στην πορεία που κάνουν φέτος οι «κόκκινοι» για την κατάκτηση της Premier League.

Η Λίβερπουλ κυνηγά το πρώτο της πρωτάθλημα μετά το 1990 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δέυτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς σε 12 ματς, έναν πόντο πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι.
«Εάν κάποιος επιθυμεί να πανηγυρίσει την πρώτη θέση το Νοέμβριο, τότε δεν θα αγωνιστεί καθόλου το Δεκέμβριο καθώς θα το ανακαλύψω πολύ γρήγορα» τόνισε στα βρετανικά ΜΜΕ ο Γερμανός τεχνικός και συνέχισε: «Αυτά βέβαια συνήθως δεν συμβαίνουν. Οι παίκτες βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση κυρίως επειδή διαθέτουν χαρακτήρα. Δεν έχουν εκπλαγεί ούτε από την επιτυχία της ομάδας, ούτε από την δική τους. Σαφώς και η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αλλά εάν αρχίσουμε και πανηγυρίζουμε από τώρα, θα χάσουμε σημαντικά ματς της συνέχειας και στο τέλος δεν θα τερματίσουμε εκεί που επιθυμούμε». 
Ο Κλοπ βέβαια υποστήριξε πως ακόμη δεν έχει δει σημάδια εφησυχασμού από κάνεναν παίκτη της ομάδας φέτος: «Δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο. Μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί τίποτε. Είναι πολύ καλό το να βρίσκεσαι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος. Έχουμε ακόμη δρόμο. Πρέπει να μείνουμε χαλαροί να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και να δούμε τι θα συμβεί» κατέληξε.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics