Breaking News
25 Ιανουαρίου 2017

 

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πραγματοποιεί σεμινάριο στις 30 Ιανουαρίου όπου θα γίνει η παρουσίαδη του νέου κανονισμού αδειοδότησης και της πολιτικής της UEFA στο Licensing System


Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ το σεμινάριο που θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα (30/1) στα γραφεία της στο Γουδί θα έχει ως αντικείμενο το νέο κανονισμό αδειοδότησης αλλά και τη νέα πολιτική της UEFA στο Licensing System.

Μάλιστα στην Αθήνα θα βρεθούν και στελέχη της UEFA μεταξύ των οποίων ο αντιπρόεδρος για το UEFA Licenging αλλά και ένα ακόμη μέλος της UEFA.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Σας ενημερώνουμε ότι η παρουσίαση του νέου κανονισμού αδειοδότησης και της πολιτικής της UEFA στο Licensing System σε όλες τις ΠΑΕ Super League θα είναι το αντικείμενο του καθιερωμένου σεμιναρίου που διοργανώνει ετησίως η ΕΠΟ και η διεύθυνση αδειοδότησης και το οποίο εφέτος θα πραγματοποιηθεί στις 30/1/2017.

Στο σεμινάριο θα παραστούν και θα μιλήσουν προς τους συμμετέχοντες η Ιβάντσιτσα Σούντατς (αντιπρόεδρος UEFA Licensing Committee), ο Πάμπλο Ροντρίγκεζ (μέλος UEFA Licensing Unit) και ο Γιώργος Δημητρίου (διευθυντής αδειοδότησης ΕΠΟ)".

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics