Breaking News
25 Ιανουαρίου 2017

Διαβάστε για ποια φάση παραπέμπεται ο Γκράνας

Ο παρατηρητής Σταθόπουλος βαθμολόγησε με χαμηλό βαθμό τον διαιτητή Χρήστο Γκράνα για το ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, πράγμα που σημαίνει πως ο διαιτητής παραπέμπεται.

Ο διαιτητής χρεώνεται ένα πέναλτι που δεν έδωσε υπέρ του ΠΑΟΚ με το καλημέρα της συνάντησης (20ο δευτερόλεπτο) σε χέρι του Τζημόπουλου.

Ο Γκράνας είχε συνολικά αρκετά καλή παρουσία, αλλά η συγκεκριμένη φάση του στοίχισε κι έτσι πήρε παραπεμπτικό βαθμό. Την ίδια στιγμή πάντως δικαιώνεται από τον παρατηρητή για το πέναλτι που δεν έδωσε σε πέσιμο Κόντε στο 70ο λεπτό της συνάντησης, καθώς δεν υπήρξε παράβαση. 

Σε ό,τι αφορά τους βοηθούς υπήρξε μία λάθος υπόδειξη από τον Καλφόγλου, αλλά δεν ήταν ικανό για να του δημιουργήσει προβλήματα. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics