Breaking News
07 Φεβρουαρίου 2017

Ο Σπύρος Καπράλος επανεξελέγη πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ύστερα από μια ημέρα και μια διαδικασία… θρίλερ.

Οι αρχαιρεσίες στην ΕΟΕ πραγματοποιήθηκαν απόντος του έτερου υποψηφίου, Ισίδωρου Κούβελου, ο οποίος είχε εισαχθεί στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Ο Λάμπης Νικολάου, που είχε οριστεί από τη ΔΟΕ προεδρεύων της Επιτροπής, ενημέρωσε για την πρόθεσή του να αναβάλλει τις εκλογές, όμως η πλευρά του κ. Καπράλου προχώρησε στη σύγκληση της ολομέλειας, που εξέλεξε νέο προεδρεύοντα σύμβουλο τον πρόεδρο της Παύλο Κανελλάκη ο οποίος και ξεκίνησε τη διαδικασία.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 14-0 για τον Σπύρο Καπράλο, ο οποίος επιβεβαίωσε έτσι τα προγνωστικά που τον έφερναν οριακά νικητή με 14-13.

Πρώτος αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Καννελάκης (πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σκοποβολής). Να σημειωθεί πάντως ότι η πλευρά του κ. Καπράλου γνωστοποίησε ότι δεν αναγνωρίζει τη διαδικασία.

Ο νικητής στηρίχθηκε από την κυβέρνηση και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ ο έτερος υποψήφιος από τη Νέα Δημοκρατία και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

naftemoriki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics