Breaking News
07 Φεβρουαρίου 2017

 

Στα χνάρια της αδελφής του, Άννας φαίνεται να βαδίζει ο Διονύσης Κορακάκης, ο οποίος με επίδοση 574/600 και τις δύο ημέρες αναδείχθηκε νικητής, εξασφαλίζοντας παράλληλα την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων, τον ερχόμενο Ιούνιο, στη Γερμανία.

Αυτή ήταν η τρίτη εφετινή διοργάνωση επιλέκτων στην οποία μετείχε ο νεαρός αθλητής, κατακτώντας ισάριθμες νίκες.

Ο ταλαντούχος σκοπευτής πανηγύρισε την τρίτη του νίκη στο Βόλο, όπου πραγματοποιήθηκαν οι 3οι Πανελλήνιοι Αγώνες Επιλέκτων.

Ο πατέρας και προπονητής του, Τάσος Κορακάκης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Σούπερ Διονύσης!!! Με επιδόσεις που μπαίνει σ όλους τους τελικούς των μεγάλων διοργανωσεων (574+574/600 και τις δύο μέρες των αγώνων) κατέλαβε την πρώτη θέση στους αγώνες πρόκρισης εθνικής ομάδας που έγιναν το σαββατοκύριακο στο Βόλο. Μ αυτές τις επιδόσεις εξασφάλισε την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων τον Ιούνιο στη Γερμανία. Μπράβο αστέρι μου!!! Αργά και σταθερά με υπομονή επιμονή και πίστη.»

Την χαρά της μοιράστηκε δημόσια μέσω του Facebook και η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο, Άννα Κορακάκης: «Και φουσκώνω από περηφάνια η αδερφή...Το αστέρι μου προκρίθηκε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων, τον ερχόμενο Ιούνιο, στη Suhl με 574 και τις δύο μέρες στον αγώνα επιλέκτων-πρόκρισης εθνικής ομάδας! Μπράβο Διονύση, μπράβο μπαμπά!/ My star shot 574 both days of the selection matches and has qualified for the World Junior Championships this June in Suhl!»

gazzetta

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics