Breaking News
12 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει κρύψει την ενόχλησή της για τις διαιτητικές αποφάσεις, από την πρεμιέρα κιόλας του εφετινού πρωταθλήματος και τη Δευτέρα το έδειξε εμπράκτως.


Ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ προκειμένου να διαμαρτυρηθεί, ενώ νωρίτερα είχε στείλει επιστολή στην Ομοσπονδία για τη διαιτησία του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου στον αγώνα με την Ξάνθη, ζητώντας συνάντηση με τον αρχιδιαιτητή Βίτορ Μέλο Περέιρα και με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χίμπελ.

Μερικές ώρες αργότερα το στέλεχος του Ολυμπιακού προέβη σε παράσταση προς την Ομοσπονδία, καθώς συνάντησε τον πρόεδρό της, Ευάγγελο Γραμμένο, με τον οποίο συζήτησε για θέματα διαιτησίας και κανονισμών.
Η πειραϊκή ομάδα κατέστησε σαφές όχι μόνο ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες επισκέψεις αν συνεχιστούν ανάλογες διαιτησίες, αλλά και πως θα προβεί σε καταγγελίες στη FIFA και στην UEFA

naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics