Breaking News
12 Σεπτεμβρίου 2017

Τελειωμένη υπόθεση θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Ντιέγκο Κόστα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία φημολογείται πως έχει συμφωνήσει με την Τσέλσι για την απόκτηση του παίκτη.



Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται πως βρίσκεται η επιστροφή του Ντιέγκο Κόστα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού η ισπανική ομάδα φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Τσέλσι για την αγορά του παίκτη έναντι 60 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα η «Marca» το «πάει» ένα βήμα παραπέρα αναφέροντας πως η συμφωνία θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας και ο Ισπανός επιθετικός θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Ατλέτικο, χωρίς βέβαια να μπορεί να αγωνιστεί μέχρι τον Ιανουάριο, όταν και λήγει η μεταγραφική απαγόρευση των «ροχιμπλάνκος».

Θυμίζουμε πως ο Ντιέγκο Κόστα βρίσκεται εκτός αγωνιστικών χώρων από το τέλος της περασμένης σεζόν, αφού αρνείται να προπονηθεί με την Τσέλσι λόγω της κακής του σχέσης με τον Αντόνιο Κόντε, γεγονός που τον έχει ωθήσει στο να κυνηγήσει την επιστροφή του στην Ισπανία.

Ήδη φημολογούταν πως η οικογένεια του 28χρονου επιθετικού είχε μετακομίσει στη Μαδρίτη θέλοντας να είναι ήδη εγκατεστημένη εκεί όταν θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στην Ατλέτικο.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics