Breaking News
15 Σεπτεμβρίου 2017

Η νίκη της ΑΕΚ στο «Ρουγέβιτσα» επί της Ριέκα επανέφερε την Ελλάδα στη 12η θέση της κατάταξης στην UEFA, καθώς η χώρα μας έφτασε τους 27.000 βαθμούς, αφήνοντας 13η την Αυστρία (26.850).


Μία θέση πιο μπροστά είναι οι Ολλανδοί με 28.549 βαθμούς, ενώ 14η είναι η Τσεχία (26.575), η οποία συνεχίζει με τρεις ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Βάσει των αλλαγών που έχει κάνει η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία, η πρωταθλήτρια της χώρας που κατέχει τη 12η θέση θα ξεκινήσει την περίοδο 2019-20 από τα πλέι οφ του Champions League, γεγονός που συνεπάγεται στη χειρότερη γι΄ αυτή περίπτωση συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League.
Ο δευτεραθλητής θα ξεκινά από τον β΄ προκριματικό γύρο, ο Κυπελλούχος θα συμμετέχει στους ομίλους του Europa League,ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος στην κατάταξη του ίδιου πρωταθλήματος θα εκκινούν από το β΄ προκριματικό γύρο του Europa League.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics