Breaking News
20 Σεπτεμβρίου 2017

Η Μπάγερν Μονάχου είχε εύκολο κόντρα στη Σάλκε καθώς επικράτησε 3-0 στην έδρα της και πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

 

Στην πέμπτη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα οι Βαυαροί δεν είχαν κανένα πρόβλημα κόντρα στους Βασιλικούς Μπλε τους οποίους νίκησαν 3-0 και πέρασαν στην κορυφή έστω και προσωρινά.


Το σκορ άνοιξε στο 25ο λεπτό ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με εκτέλεση πέναλτι ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χάμες διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Στην επανάληψη ο Βιδάλ ήταν εκείνος που σκόραρε για το 3-0 και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του στο 75ο λεπτό. Με αυτή τη νίκη ομάδα του Μονάχου έφτασε τους δώδεκα βαθμούς και πέρασε έστω και προσωρινά στην κορυφή αλλά με τις Ντόρτμουντ, Άννόβερο να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στα άλλα παιχνίδια που διεξάγονταν την ίδια ώρα η Λειψία δεν τα κατάφερε κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, από την οποία ηττήθηκε 1-0 με τους γηπεδούχους να φτάνουν τους δέκα βαθμούς και να περνούν τρίτοι.

Τέλος, Βόλφσμπουργκ και Βέρντερ Βρέμης έμειναν στο 1-1 και πήραν από έναν πόντο.

novasports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics