Breaking News
10 Οκτωβρίου 2017

Μπορεί το σουλούπι του να θυμίζει περισσότερο... σμολ φόρογουορντ, ωστόσο, ο Πίτερ Κράουτς εξακολουθεί στα 36 του χρόνια να βγάζει αξιοπρεπώς το ψωμί του στα γήπεδα της Premier League (Στόουκ Σίτι) και να κάνει καλύτερα από πολλούς τη δουλειά για την οποία πληρώνεται: να σκοράρει.

 

Οι επιδόσεις του «Κράουτσι», όπως είναι το παρατσούκλι του στο Νησί, του χάρισαν μία εντελώς ξεχωριστή διάκριση. Ο ύψους 2.01μ στράικερ της Στόουκ εισήχθη στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες 2018, ως ο στράικερ με τα περισσότερα γκολ με κεφαλιές στην Premier League. Συνολικά έχει σκοράρει 51 φορές με το κεφάλι, πέντε περισσότερες από τον πρώην σταρ των Μπλάκμπερν και Νιουκάστλ, Αλαν Σίρερ.

Ο Κράουτς έχει παραβιάσει τα αντίπαλα δίχτυα του κορυφαίου πρωταθλήματος της Ευρώπης 105 φορές σε 436 συμμετοχές με τις 6 διαφορετικές ομάδες που αγωνίστηκε. «Εάν είσαι ένας καθαρόαιμος επιθετικός, πρέπει να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή στην πεεριοχή, έτοιμος να δεχθείς τη μπάλα και να σκοράρεις» είπε ο έμπειρος παίκτης και πρόσθεσε:

«Αυτός είναι ο τρόπος που πάντα αγωνιζόμουν κι αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Βλέπω κλασικούς φορ να "κάνουν βόλτες" έξω από την περιοχή κι αυτό με σοκάρει, δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου.» Στο τελευταίο ματς με την Σαουθάμπτον πέτυχε το νικητήριο γκολ της Στόουκ Σίτι.
amna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics