Breaking News
16 Οκτωβρίου 2017

Ο άλλοτε τεχνικός της Λίβερπουλ Ζεράρ Ουγιέ σχολιάζοντας τα αγωνιστικά τεκταινόμενα της Λίβερπουλ, στεκόμενος στους λόγους που η αγγλική ομάδα είχε χάσει πριν χρόνια τον Πορτογάλο άσο εξαιτίας του… Χάρι Κίουελ!

 

Eίναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια η Λίβερπουλ δεν κάνει τις πιο εύστοχες επιλογές όσον αφορά την στελέχωση του ρόστερ των «ρεντς» και τα παραδείγματα που το επιβεβαιώνουν.

Ωστόσο, αξεπέραστο μοιάζει το γεγονός πως η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δεν προχώρησε στην μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο για οικονομικούς λόγους αλλά και εξαιτίας της παρουσίας του Χάρι Κίουελ.

Την αποκάλυψη έκανε ο Ζεράρ Ουγιέ, προπονητής της Λίβερπουλ την περίοδο 1998-2004 που τόνισε επί του θέματος.

«Τον είδα το τουρνουά Κ-21 της Τουλόν. Όμως είχαμε μια συγκεκριμένη μισθολογική κλίμακα και δεν πληρώναμε το ποσό που ήθελε.

Τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε ένα φιλικό κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και όλοι είπαν στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Πρέπει να τον πάρεις».

Εγώ συμφώνησα στο να μην σπάσει η δομή που υπήρχε στους μισθούς. Νόμιζα ότι θα δημιουργούσε αυτό προβλήματα στα αποδυτήριά μας»επεσήμανε αρχικά για να προσθέσει σχετικά με τον ανεβασμένο εκείνη την περίοδο Κίουελ:

«Ίσως να είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Ρονάλντο, αλλά είχαμε τον Κιούελ που ήταν τρομερός εκείνη την εποχή και ήταν πολύ πεινασμένος αλλά είχε έναν πολύ άσχημο τραυματισμό. Ύστερα απ’ αυτό δεν είχε ξανά την ίδια αυτοπεποίθηση, την ίδια όρεξη».
pressaris.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics