Breaking News
07 Νοεμβρίου 2017


Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης, παρουσία και του πρότζεκτ μάνατζερ Δημήτρη Ανδριόπουλου προκειμένου να υπάρξει συζήτηση για τα "καυτά" θέματα που απασχολούν την "Αγιά Σοφιά".



Οι νέες προσπάθειες δημιουργίας κωλυμάτων για την συνέχιση των έργων στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, είναι λογικό να προκαλεί και την ανάλογη κινητοποίηση εντός των κιτρινόμαυρων τειχών.

Η ΑΕΚ θέλει να σχεδιάσει, όπως και σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις, με κάθε λεπτομέρεια και δίνοντας την πρέπουσα σημασία σε όλες τις (μικρές και μεγάλες) απειλές, τη δική της αντίδραση, πάντοτε με σοβαρότητα και νομικά επιχειρήματα που θα τη διατηρήσουν σε ακλόνητη θέση.

Για το λόγο αυτό, πραγματοποιείται αυτή την ώρα στα γραφεία της ομάδας στο Μαρούσι, σύσκεψη κορυφής παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη και του πρότζεκτ μάνατζερ του έργου Δημήτρη Ανδριόπουλου. Ο διοικητικής ηγέτης της ΑΕΚ και εμπνευστής του έργου, θα έχει την ενημέρωση που απαιτείται για όλους τους τρόπους δράσης της νομικής ομάδας.

Τα έργα προχωρούν, ωστόσο οι ενέργειες που γίνονται με σκοπό να τα προσβάλλουν διαδέχονται η μία την άλλη και απαιτούν τη δέουσα προσοχή. Δεν αποκλείεται πάντως, μετά την ειδική σύσκεψη για το γηπεδικό, να υπάρξει συζήτηση για τα θέματα της ποδοσφαιρικής ομάδας, ειδικά τα μεταγραφικά, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Νίκο Λυμπερόπουλο.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics