Breaking News
09 Νοεμβρίου 2017

Σε παιχνίδι ερασιτεχνικής κατηγορίας στο Στρέτφορντ της Αγγλίας, οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και συγκρούστηκαν με ποδοσφαιριστές! Στο νοσοκομείο με σπασμένο σαγόνι ένας ποδοσφαιριστής.

 

Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης της Hulme FC με την FCC Stars, η πρώτη καταφέρνει να ισοφαρίσει το σκορ σε 1-1 και οι οπαδοί της δεύτερης, εξαγριωμένοι, πραγματοποιούν... ντου στον αγωνιστικό χώρο.

Περί τα 10 άτομα άρχισαν να συμμετέχουν στη σύρραξη των ποδοσφαιριστών και επιτέθηκαν σε αυτούς της Hulme FC με μπαστούνια του γκολ και μαχαίρια, ενώ ένας παίκτης νοσηλεύεται και ετοιμάζεται για χειρουργείο έπειτα από κάταγμα στο σαγόνιο!  

Πηγή: gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics