Breaking News
07 Δεκεμβρίου 2017

Στο «Ολίμπικο» της Ρώμης θα διεξαχθεί το εναρκτήριο παιχνίδι του Euro 2020 όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΟΥΕΦΑ.

 

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, προχώρησε σε αποφάσεις όσον αφορά τις πόλεις στις οποίες θα διεξαχθούν οι αγώνες της διοργάνωσης, επιλέγοντας την ιταλική πρωτεύουσα ως έδρα του πρώτου αγώνα.

Επίσης, τέσσερα ματς (τρία για την φάση ομίλων και ένα για τους «16») που είχαν οριστεί για τις Βρυξέλλες μεταφέρονται στο «Γουέμπλεϊ», λόγω καθυστερήσεων στο πρότζεκτ του Eurostadium της βελγικής πρωτεύουσας. Να σημειωθεί ότι στο λονδρέζικο γήπεδο θα διεξαχθούν τόσο οι ημιτελικοί, όσο και ο τελικός του τουρνουά.

Επίσης, έγιναν γνωστές οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες των ομίλων, όπως προέκυψε από σχετική κλήρωση. Αναλυτικά:

1ος Όμιλος: Ρώμη και Μπακού
2ος Όμιλος: Άμστερνταμ και Βουκουρέστι
3ος Όμιλος: Αγ. Πετρούπολη και Κοπεγχάγη
4ος Όμιλος: Λονδίνο και Γλασκώβη
5ος Όμιλος: Μπιλμπάο και ΔΟυβλίνο
6ος Όμιλος: Μόναχο και Βουδαπέστη

Όπως ανακοίνωσε η ΟΥΕΦΑ, οι εθνικές ομάδες που θα προκριθούν στα τελικά και οι χώρες τους έχουν προγραμματιστεί να φιλοξενήοσυν παιχνίδια της διοργάνωσης, θα παίξουν μίνιμουμ δύο ματς εντός έδρας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics