Breaking News
07 Δεκεμβρίου 2017

Ο Τζενάρο Γκατούζο δήλωσε πως η Μίλαν έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης και συμπλήρωσε πως προσπαθεί να το αντιμετωπίσει σταδιακά. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως αν φορτωθεί το πρόγραμμα προπονήσεων, θα υπάρξει κίνδυνος τραυματισμών των παικτών. Παράλληλα, τόνισε πως οι «ροσονέρι» θέλουν τη νίκη στο ματς του Europa League με αντίπαλο τη Ριέκα.

 

Αρχικά, ο Γκατούζο δήλωσε για τον αγώνα με την κροατική ομάδα: «Για μας είναι σημαντικό. Για την κατάταξη δεν λέει πολλά, όμως μας χρειάζεται ένα σημαντικό αποτέλεσμα για να μας δώσει ώθηση στο μυαλό. Όταν παίζεις στην Ευρώπη με τη φανέλα της Μίλαν πρέπει να αντιμετωπίζεις με σεβασμό τη διοργάνωση».

Σχετικά με το πρόβλημα φυσικής κατάστασης των «ροσονέρι» δήλωσε: «Δουλεύω εδώ και 8 ημέρες με την ομάδα και μέσα σε 8 ημέρες δεν μπορείς να βελτιώσεις τη φυσική κατάσταση... Δεν είναι τυχαίο πως η Μίλαν τρέχει λιγότερο από όλους στη Serie A, μετά την Τορίνο. Δουλεύουμε πάνω στο θέμα της φυσικής κατάστασης. Δεν είναι άλλοθι αλλά πρέπει να πάμε σιγά σιγά. Δεν μπορούμε να φορτώσουμε υπερβολικά τους παίκτες γιατί κινδυνεύουμε να τους χάσουμε με τραυματισμό».

Τέλος, ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ δήλωσε για το τι θέλει από τους παίκτες του: «Περιμένω να δω μία ομάδα που θα μπορεί να υποφέρει, που θα έχει θέληση και διάθεση για αποτελέσματα».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics