Breaking News
26 Φεβρουαρίου 2018
Μεγάλη συμμετοχή στην εκτός έδρας νίκη της Μίλαν επί της Ρόμα είχε και πάλι ο Πάτρικ Κουτρόνε, που πέτυχε το 14ο γκολ του τη φετινή σεζόν και μετά το ματς απέδωσε την πορεία της ομάδας του στη θετική επιρροή του Τζενάρο Γκατούζο.
 
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Πήραμε μία σημαντική νίκη, μία νίκη που θα κάνει σίγουρα τη διαφορά. Νιώθω ακόμα πιο ικανοποιημένος επειδή σκόραρα κιόλας. Το αποτέλεσμα όμως αυτό οφείλεται στη συνολική προσπάθεια της ομάδας», σχολίασε ο Κουτρόνε.
«Πλέον είμαστε όλοι ενωμένοι και με τρεις βαθμούς στο ματς με τη Ρόμα αποδεικνύουμε ότι έχουμε πολλές δυνατότητες. Ο κόουτς από την πλευρά του, μας δείχνει συνεχώς πόσο νοιάζεται για τη Μίλαν και η δική του παρουσία είναι που μας έχει ενώσει», συμπλήρωσε.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics