Breaking News
04 Μαΐου 2018

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, συναντήθηκε σήμερα (4/5) με εκπροσώπους της UEFA και της ΕΠΟ, με βασικό θέμα συζήτησης την καταπολέμηση της χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων.

Στη συνάντηση το «παρών» έδωσαν ο επικεφαλής Διεύθυνσης του τομέα Εθνικών Ομοσπονδιών στην UEFA, Άντζελο Ρηγόπουλος, o Managing Director Integrity της UEFA, Εμίλιο Γκαρσία, o πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, οι νομικοί σύμβουλοι της Ομοσπονδίας, Νικόλαος Μπάρτζης και Αλέξανδρος Χολέβας, και ο Integrity Officer της ΕΠΟ, Δημήτρης Δαβάκης.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που υπάρχουν με την καταπολέμηση της χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων διεθνώς, αλλά και οι τρόποι αντιμετώπισης του προβλήματος. Συμφωνήθηκε -το αμέσως επόμενο διάστημα- να κατατεθούν προτάσεις από την πλευρά της UEFA στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ώστε να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο ικανό που θα τεθεί σε εφαρμογή από τη νέα αγωνιστική σεζόν και θα αντιμετωπίσει ουσιαστικά τη μάστιγα της χειραγώγησης των ποδοσφαιρικών αγώνων.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics