Breaking News
01 Ιουνίου 2018

Νεκρός στα 24 του σε πάρτι έπεσε μετά απο πυροβολισμούς, ένας Κολομβιανός ποδοσφαιριστής της Κορτουλουά, ο οποίος είχε αγωνιστεί και στην Αμέρικα ντε Κάλι.

 

Ο Αλεχάνδρο Πενιαράντα Τρουχίγιο διασκέδαζε με συμπαίκτες του στο σπίτι του συμπατριώτη του Κρίστιαν Μπόρχα, αμυντικού της Τολούκα.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Αστυνομίας, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, περίπου στις 00:40.

Ένας άνδρας εμφανίστηκε και ρωτούσε πληροφορίες για μία γυναίκα, ώσπου ξαφνικά πήδηξε τον φράχτη του μπροστινού κήπου και άρχισε να πυροβολεί.

Οι πρώτες ενδείξεις λένε ότι ο άγνωστος δεν έριξε στο ψαχνό, αλλά σημάδεψε τον Πενιαράντα και τον συμπαίκτη του Ισκιέρδο, ο οποίος μεταφέρθηκε τραυματίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Βάγε.

Θύμα αρρωστημένου πάθους, όπως όλα δείχνουν, ο ποδοσφαιριστής της Αμέρικα ντε Κάλι…

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics