Breaking News
01 Ιουνίου 2018

Η εφημερίδα SPORT της Καταλωνίας, σε δημοσίευμά της αποκαλύπτει πως ο Ζινεντίν Ζιντάν γύρισε την πλάτη σε 20 εκατομμύρια ευρώ, με την απόφασή του να αποχωρήσει από τη τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης.


Συγκεκριμένα, ο Γάλλος είχε συμφωνήσει να παραμείνει στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης για άλλα δύο χρόνια, μέχρι το 2020, και να εισπράξει, συνολικά, 20 εκατομμύρια ευρώ.
Βέβαια, αυτά τα χρήματα δεν θα τα εισπράξει, από τη στιγμή που αποφάσισε να παραιτηθεί. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ζιντάν αρνείται μεγάλο συμβόλαιο για να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η πρώτη ήταν μετά την απόφασή του να αποσυρθεί ενώ είχε ακόμη συμβόλαιο για μια ακόμη σεζόν σε ισχύ και το οποίο θα του απέφερε 6 εκατ. ευρώ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics