Breaking News
27 Σεπτεμβρίου 2018

Η Γερμανία ανέλαβε τη διοργάνωση του EURO 2024, όπως αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της UEFA και ανακοίνωσε σήμερα (27/9) ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Η υποψηφιότητα της Γερμανίας επικράτησε αυτής από την Τουρκία στη σχετική ψηφοφορία, στην οποία μετείχαν τα 17 από τα 19 μέλη της εκτελεστικής επιτροπής. Και αυτό γιατί ο πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας, Ράινχαρντ Γκρίντελ, και ο αντιπρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας, Σερβέτ Γιαρντιμτσί, δεν είχαν δικαίωμα ψήφου. Η υποψηφιότητα της Γερμανίας συγκέντρωσε 12 ψήφους, αυτή της Τουρκίας τέσσερις ψήφους, ενώ υπήρξε και ένα λευκό.

Η Γερμανία, η οποία «φιλοξένησε» δύο φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο (το 1974 ως Δυτική Γερμανία και το 2006), θα διοργανώσει για πρώτη φορά το EURO. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1988 το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είχε διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας, ωστόσο τότε τη διοργάνωση είχε αναλάβει η Δυτική Γερμανία.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics