Breaking News
27 Σεπτεμβρίου 2018

Με την ποινή της μίας αγωνιστικής τιμωρήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA, για την αποβολή του στο ματς της πρεμιέρας του Champions League με τη Βαλένθια.

Ο Πορτογάλος σταρ είχε δει την κόκκινη κάρτα μετά από μία αψιμαχία με τον Μουρίγιο, αλλά το βίντεο δεν δείχνει τον άσο της Γιουβέντους να κάνει κάτι επιλήψιμο (τουλάχιστον όχι τόσο για να δει απευθείας κόκκινη). Η πειθαρχικη επιτροπή ουσιαστικά δικαιώνει τον Ρονάλντο, ο οποίος θα χάσει το παιχνίδι της προσεχούς Τρίτης (2/10) με τη Γιουνγκ Μπόις στο Τορίνο, αλλά θα δώσει κανονικά το «παρών» στα ντέρμπι του 8ου ομίλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics