Breaking News
11 Μαρτίου 2019

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ανακοίνωσε επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας (11/3) την επαναπρόσληψη του Γάλλου προπονητή.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ρεάλ συνεδρίασε και ανακοίνωσε την απόλυση του Σολάρι και παράλληλα την πρόσληψη του Ζιντάν, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και θα παρουσιαστεί το απόγευμα της Τρίτης (12/03) στο «Μπερναμπέου».

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος βρέθηκε στον πάγκο της Ρεάλ από το 2016 έως το 2018, διάστημα στο οποίο κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, ένα ισπανικό Supercopa, δύο (διαδοχικά) ευρωπαϊκά Super Cup, δύο (διαδοχικά) Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων και τρία (διαδοχικά) Champions League.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics