Breaking News
17 Σεπτεμβρίου 2019

Εντός των επόμενων δύο εβδομάδων αναμένεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη για την εξαγορά της NOVA.

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις των εμπλεκόμενων πλευρών βρίσκονται πια στην τελική ευθεία και όλα δείξουν πως είναι θέμα ημερών να κλείσει η συμφωνία.

Η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη ολοκληρώνει τις συζητήσεις με τις τράπεζες για την αγορά της Forthnet.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι τράπεζες ανέθεσαν στη Νomura και στην Grand Thorton να αξιολογήσουν την πρόταση της Αlter Ego προκειμένου στη συνέχεια τα δύο πορίσματα να τεθούν υπόψη των αρμόδιων επιτροπών, που θα λάβουν την τελική απόφαση. Σημειώνεται δε πως οι τράπεζες ανέθεσαν στα νομικά τους τμήματα την προετοιμασία των συμβάσεων που θα υπογράψουν με την Αlter Ego.

Οι διαδικασίες αυτές αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες δύο εβδομάδες και αμέσως μετά αναμένεται να υπογραφεί η συμφωνία.

Η Αlter Ego θα καταβάλει στις τράπεζες μετρητοίς το ποσό των 45 εκατομμυρίων ευρώ, που συνιστά και την υψηλότερη προσφορά που έχουν δεχθεί έως τώρα οι τράπεζες για τη Forthnet. Στη συμφωνία προβλέπεται και διαγραφή δανείων.
Sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics