Breaking News
07 Απριλίου 2020

Η Αμερικανική δικαιοσύνη ανακάλυψε πως μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΦΙΦΑ, δωροδοκήθηκαν ώστε αυτά να ψηφίσουν υπέρ της Ρωσίας και του Κατάρ για την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

 

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, οι άνθρωποι της επιτροπής έλαβαν αρκετά χρήματα(εκατομμύρια) ώστε να δώσουν την θετική τους ψήφο υπέρ της Ρωσίας και του Κατάρ για να διοργανώσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο. 

Το 2018, το Μουντιάλ διεξήχθει στη Ρωσία, ενώ αυτό του 2022 είναι προγραμματισμένο για να γίνει στο Κατάρ, το χειμώνα. 
Το έγγραφο αυτό, κάνει λόγο για απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΦΙΦΑ, Τζακ Γουόρνερ, φέρεται να πλήρωσε 5 εκατομμύρια ευρώ σε εταιρείες όφσορ ανάμεσα το Νοέμβριο του 2010 και τον Απρίλιο του 2011, ώστε οι ψήφοι να πάνε στην Ρωσία για το μουντιάλ του 2018. 

Τρία ακόμη μέλη της ΦΙΦΑ στη Νότια Αμερική, κατηγορούνται πως έλαβαν χρήματα για να δώσουν την ψήφο ους στο Κατάρ για το 2022. Τα Ο Βραζιλιάνος Ρικάρντο Τεισέιρα, ο Νικολά Λεόζ της Παραγουάης και ο Χούλιο Γρονδόνα της Αργεντινής.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics