Breaking News
08 Απριλίου 2020

Το Κατάρ αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, περί δωροδοκίας για την ανάληψη της διοργάνωσης του παγκοσμίου κυπέλλου του 2022. Η ομοσπονδία της αραβικής χώρας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως δεν υπάρχει καμία απόδειξη για αυτές τις κατηγορίες, οι οποίες δεν εμφανίζονται για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Αρνείται τις κατηγορίες που περιέχονται σε έγγραφα που εμπλέκουν την Επιτροπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Παρά τις κατηγορίες εδώ και χρόνια, καμία απόδειξη δεν έχει παρουσιαστεί που θα έδειχνε ότι το Κατάρ επηρέασε τη διαδικασία με μέσα και τρόπου που δε συνάδουν με τους κανονισμούς της FIFA”.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics