Breaking News
17 Απριλίου 2020

Το 1976 ο Ηρακλής επικράτησε του Ολυμπιακού και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας σε έναν από τους συναρπαστικότερους τελικούς της διοργάνωσης. Στο συγκεκριμένο ματς ο Βασίλης Χατζηπαναγής προσέφερε ένα ανεπανάληπτο σόου.

 

Με τον τίτλο «Χατζηπαναγιά μου!» κυκλοφόρησε αθλητική εφημερίδα της εποχής, μια μέρα μετά τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας της Τετάρτης 9 Ιουνίου 1976 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό. Και όχι άδικα!

Ο θρυλικός «Βάσια» είχε καθοριστική συνεισφορά στην κατάκτηση του τροπαίου από τον «Ημίθεο». Με τις ντρίπλες του εξουδετέρωσε επανειλημμένα την άμυνα του Ολυμπιακού και πέτυχε δύο γκολ και δικαιολογημένα άξιζε να πάρει σπίτι του το τρόπαιο.

Χατζηπαναγής: Το ανεπανάληπτο σόου του:
sportime.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics