Breaking News
25 Απριλίου 2020

Ο προπονητής της Λούτον, Γκρέιμι Τζόουνς απολύθηκε από τον αγγλικό σύλλογο. Η ολοκλήρωση της συνεργασίας ήρθε λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που έχουν «χτυπήσει» το ποδόσφαιρο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Λούτον, που πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων βρισκόταν στην 23η θέση της Championship, η λύση της συνεργασίας έγινε καθαρά για «να μειωθούν τα κόστη που βαραίνουν το σύλλογο». 

Η απομάκρυνση του Τζόουνς, ο οποίος είχε υπογράψει τον Μάιο του 2019 τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, είναι η πρώτη στο αγγλικό ποδόσφαιρο που οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στον Covid-19. Μαζί με τον Τζόουνς παρελθόν αποτέλεσαν και τρία ακόμη μέλη του προπονητικού επιτελείου της Λούτον. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή ανέλαβε ο Μικ Χάρφορντ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics