Breaking News
31 Μαΐου 2021

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε εκτός έδρας η Κ19 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη του Βόλου, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Ε.Α.Κ. Βόλου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

 

Η ομάδα μας είχε την υπεροχή στο α’ ημίχρονο, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.

Η πρώτη της καλή στιγμή ήταν στο 13′ με το σουτ του Λέλεκα να περνά άουτ, ενώ στο 21′ ο Κυζιλής έκανε το σουτ, μετά από κάθετη πάσα του Αποστολάκη, με τον Νίκου να αποκρούει.

Στο 32′ το σουτ του Μπερικάκη πέρασε άουτ, με τον ίδιο τρία λεπτά αργότερα να επιχειρεί νέο σουτ, σημαδεύοντας ξανά εκτός εστίας.

Στο 52′ οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Πατεμτζή έχασαν σημαντική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Μετά από σέντρα του Γαϊτάνη, ο Λέλεκας έκανε το σουτ, με τους αμυντικούς του Βόλου να διώχνουν τη μπάλα πάνω στη γραμμή τέρματος.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 73ο λεπτό με τον Θεοδωρίδη να νικά τον Μακατουνάκη με κοντινό πλασέ για το 1-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε ο αγώνας.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Μακατουνάκης (78′ λ.τ. Θαλασσινός), Χνάρης, Γαϊτάνης, Σμπώκος, Σημαιάκης (75′ Γεωργαλής), Βιτώρος, Μπερικάκης (60′ Σωμαράκης), Βασιλάκης (46′ λ.τ. Χαλκιαδάκης), Αποστολάκης, Λέλεκας, Κυζιλής (60′ Θεοδοσουλάκης).

Διαβάστε ακόμη:

Σήμερα 31 Μαΐου γιορτάζουν

 

Η μαγική συνεργασία Λάρκιν-Σανλί και η τάπα του Γκασόλ [vid]

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics