Breaking News
31 Μαΐου 2021

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΣΤΑΡ: Πολύ καλή εμφάνιση έκανε το πλήρωμά μας στην Κροατία 

 

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Αιμίλιος Παπαθανασίου – Στέλιος Νούτσος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας ΣΤΑΡ που έγινε στην Κροατία. Αγωνίστηκαν 34 σκάφη από 13 χώρες και οι Έλληνες ιστιοπλόοι, αν και απροπόνητοι λόγω της πανδημίας – κατέλαβαν την 9η θέση στη γενική βαθμολογία του open και την 7η στην Ευρώπη.

 Πραγματοποιήθηκαν 7 ιστιοδρομίες και οι Παπαθανασίου – Νούτσος τερμάτισαν 5, 12, 3, 17, 27, 14 και 4 αντίστοιχα συγκεντρώνοντας 55 βαθμούς. Σύμφωνα με τη συνολική εικόνα τους είχαν τις δυνατότητες να τερματίσουν πιο ψηλά, ακόμη και να κατακτήσουν μετάλλιο. Η καθοριστική ιστιοδρομία ήταν η 5η. Το ελληνικό σκάφος βρισκόταν 3ο, όταν απότομα άλλαξε ο καιρός και βρέθηκε στην 27η θέση. Η διαφορά τους από το κροατικό σκάφος που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο ήταν μόλις 15 βαθμοί.

sports3.gr
Διαβάστε ακόμη:

Ηττήθηκε στον Βόλο η Κ19 του ΟΦΗ

 

Σήμερα 31 Μαΐου γιορτάζουν

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics