Breaking News
01 Ιουνίου 2021

Σκοποβολή – Κορακάκη: Εκτός τελικού έμεινε η Ολυμπιονίκης του Ρίο


Σκοποβολή – Κορακάκη: Ένατη στο σπορ πιστόλι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος


Την ένατη θέση κατέλαβε η Άννα Κορακάκη στο σπορ πιστόλι 25μ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Σκοποβολής που διεξάγεται στο Όσιγιεκ της Κροατίας. Η Ολυμπιονίκης του Ρίο δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος


Το σκορ της Κορακάκη στην ταχεία βολή, που έγινε σήμερα Τρίτη ήταν 289. Χθες, η 24χρονη πρωταθλήτρια είχε καταλάβει την έκτη θέση την έκτη θέση στις βολές ακριβείας (292). Στο σύνολο, η επίδοση της Κορακάκη ήταν 581 και για μία άστοχη βολή έμεινε εκτός οκτάδας.

Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής συμμετείχε και στο αγώνισμα των 10μ. αεροβόλου πιστολιού, του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά δεν προκρίθηκε στον τελικό.
sports3.gr

Διαβάστε ακόμη:

Καράτε: Συγκροτήθηκε σε Σώμα η νέα διοίκηση

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics