Breaking News
01 Ιουνίου 2021

Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας: Τη Τρίτη οι πρώτοι αγώνες


Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας: Ξεκινά με 9 ελληνικές συμμετοχές


Τη Τρίτη (1/6) ξεκινάει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας στην Αττάλεια της Τουρκίας. Σε αυτό θα συμμετάσχουν εννέα Έλληνες αθλητές, με σκοπό την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

 Η «αυλαία ανοίγει» με τις προσπάθειες της Μάρθας Γκορίλα, της Δημήτρας Παπαδοπούλου και της Ευαγγελίας Ψάρρα. Θα αγωνιστούν, επίσης, οι άνδρες του σύνθετου τόξου, Δημήτρης Δρακιώτης, Ανδρέας Ζαχαράκης και Σταύρος Κουμέρτας. Οι προκριματικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 8:30 το πρωί.

 

Στις 14:30 το μεσημέρι την σκυτάλη παίρνουν οι άνδρες του Ολυμπιακού Τόξου, με τους Γιώργο Σγουρό, Αλέξανδρο Καραγεώργου και Παναγιώτη Κατσαΐτη να μας εκπροσωπούν. Το συγκεκριμένο άθλημα θα λειτουργήσει και ως προ-Ολυμπιακό τουρνουά στις 4 Ιουνίου.

1 Ιουνίου Προκριματικός γύρος

2 Ιουνίου Ατομικός

3 Ιουνίου Ατομικός

4 Ιουνίου Προ-Ολυμπιακό Τουρνουά

5 Ιουνίου Τελικός σύνθετου

6 Ιουνίου Τελικός Ολυμπιακού τόξου

sports3.gr

Διαβάστε ακόμη:

Σκοποβολή – Κορακάκη: Ένατη στο σπορ πιστόλι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

 

Καράτε: Συγκροτήθηκε σε Σώμα η νέα διοίκηση

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics