Breaking News
01 Σεπτεμβρίου 2021

Παραολυμπιακοί Αγώνες - Τόκιο 2020: Ο Έλληνας Παραολυμπινιονίκης έδωσε στην Ελλάδα το έβδομο μετάλλιο


Βασίλης Μπαλατσός  
Παραολυμπιακοί Αγώνες  

Σε ένα μεγάλο τελικό που κρίθηκε στο «tie break» ο Άνταμ Πέσκα νίκησε στις λεπτομέρειες τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη. Ο Τσέχος πήρε στο πρώτο σετ μεγάλο προβάδισμα με 3-0 και ο Πολυχρονίδης, κατάφερε να στείλει τον τελικό στο «tie break» νικώντας με 1-0 και τα τρία επόμενα σετ. Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης έκανε μια εξαιρετική πορεία στο Τόκιο και θα γυρίσει στην Ελλάδα με το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Πολυχρονίδης κέρδισε το έβδομο Ελληνικό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Το μετάλλιο του Έλληνα αθλητή είναι το δεύτερο ασημένιο, ενώ τα άλλα πέντε είναι χάλκινα. Το έτερο αργυρό μετάλλιο το πήρε ο Θανάσης Κωνσταντινίδης, ενώ από ένα χάλκινο κέρδισαν οι Νικολαΐδης, Τσαπατάκης, Μπακοχρήστος, Μιχαλεντζάκης και Τριανταφύλλου

 Το μήνυμα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής:
«Έβδομο μετάλλιο για την Ελλάδα!!!
Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης έφερε το έβδομο μετάλλιο στη χώρα μας. Ο Έλληνας παραολυμπιονίκης ύστερα από έναν συγκλονιστικό αγώνα κόντρα στον Άνταμ Πέσκα ηττήθηκε στο τάι μπρέικ και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.
Πολλά συγχαρητήρια Γρηγόρη!!!»

sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

 

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics