Breaking News
01 Σεπτεμβρίου 2021

Παραολυμπιακοί Αγώνες - Τόκιο 2020: Μεγάλη επιτυχία για τους δύο αθλητές
Βασίλης Μπαλατσός  

 


Ακόμα μια διάκριση για την Ελληνική αποστολή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Ο Αθανάσιος Γκαβέλας μαζί με τον συνοδό αθλητή του τον Σωτήρη Γκαραγκάνη πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση στα προκριματικά των 100 μέτρων Τ11 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά. Το «γαλανόλευκο» δίδυμο τερμάτισε πρώτο στη σειρά του με χρόνο 10.88, ο οποίος αποτελεί νέο παγκόσμιο ρεκόρ!

Η ενημέρωση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής:

«Στα ημιτελικά ο Γκαβέλας με Παγκόσμιο Ρεκόρ!!!

Μία απίστευτη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αθανάσιος Γκαβέλας μαζί με τον συνοδό αθλητή του τον Σωτήρη Γκαραγκάνη στα προκριματικά των 100 μέτρων Τ11. Οι δύο αθλητές ήταν εντυπωσιακοί και τερμάτισαν πρώτοι στη σειρά τους με χρόνο 10.88, που αποτελεί νέο παγκόσμιο ρεκόρ και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Συγχαρητήρια Αθανάσιε και Σωτήρη».

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Παραολυμπιακοί Αγώνες : Ασημένιος ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics