Breaking News
25 Φεβρουαρίου 2024

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Μπορεί να φέρει επίγνωση της ανάγκης να διαχειριστείς τις καθημερινές σου υποθέσεις με μεγαλύτερη, ιδιαίτερη προσοχή. Μπορεί να δεις ένα ελάττωμα σε ένα σχέδιο που σε βάζει στο δρόμο προς τη βελτίωση. Μπορεί να υπάρξει ένα σημείο καμπής ή αποκάλυψη σχετικά με την εργασία, την υγεία ή την επιθυμία σου να είσαι παραγωγική και χρήσιμη. Με αυξημένη ανάγκη για ανανέωση και χαλάρωση την τελευταία εβδομάδα, ήρθε η ώρα να βάλεις προτεραιότητες και να βρεις μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ εργασίας και ξεκούρασης.

Ταύρος

Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να φωτίσει τη δημιουργικότητα, τους φίλους, το ρομαντισμό και τους προσωπικούς στόχους. Μπορεί να υπάρξει μια αποκάλυψη ή μια τελευταία λέξη για ένα θέμα. Αγκαλιάζεις τα συναισθήματα σου και τα αφήνεις να σε καθοδηγήσουν. Οι άλλοι μπορεί να απαιτήσουν την προσοχή σου και μπορεί να υπάρξει μια βιασύνη δραστηριότητας. Αυτή η Πανσέληνος ανοίγει την καρδιά σου σε θαμμένα συναισθήματα και τα μάτια σου σε καταστάσεις που χρειάζονται την προσοχή σου. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να ανακοινώσεις ή να ανακαλύψεις την αγάπη ή ένα έργο κοντά στην καρδιά σου.

Δίδυμοι

Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να ανοίξει τα μάτια ή την καρδιά σου σε ένα θέμα του σπιτιού ή της οικογένειας. Μια αποκάλυψη για τον ιδιωτικό κόσμο σου ή τις ανάγκες σου για φροντίδα, άνεση και ασφάλεια μπορεί τώρα να βρεθεί στο επίκεντρο. Πρόσεξε για μια τάση για υπέρβαση ως μια προσπάθεια να τιθασεύσεις την εσωτερική σου δυσαρέσκεια. Διαφορετικά, μπορεί να νιώθεις αρκετά θαρραλέα, ενθουσιώδης και περιπετειώδης. Γίνεται σαφές ότι πρέπει να προσπαθήσεις να εξισορροπήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες με τους κοσμικούς στόχους σου. Με ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Δία αργότερα σήμερα, σκέψου ότι η ανησυχία μπορεί να οδηγήσει σε λάθη.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος σήμερα εμφανίζεται στον τομέα της επικοινωνίας σου και είναι μια υπενθύμιση για να χειριστείς τις καθημερινές σου υποθέσεις. Αυτό το φεγγάρι σε προτρέπει να εξερευνήσεις ιδέες, μάθηση, επικοινωνίες, μεταφορές και συνδέσεις τα οποία με τη σειρά τους, μπορούν να σε παρακινήσουν να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις. Στην πραγματικότητα, η νέα επίγνωση μπορεί να σε ωθήσει να αντιμετωπίσεις τα θέματα κατά μέτωπο. Η Πανσέληνος ενισχύει τα συναισθήματα παντού γύρω σου, κάτι που μπορεί να προκαλέσει μια αναταραχή δραστηριότητας. Τα αληθινά σου συναισθήματα για ένα θέμα μπορεί να σε πλημυρίσουν τώρα και τα συναισθήματα σου μπορεί να σε εκπλήξουν.

Λέων

Η Πανσέληνος σήμερα αναδεικνύει θαμμένα ή βαθιά συναισθήματα γύρω από την ιδιοκτησία, τα ταλέντα, την αυτοεκτίμηση και τα οικονομικά. Ευτυχώς οι αποκαλύψεις μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά στο πως νιώθεις για μια κατάσταση. Μπορεί να υπάρξει διακανονισμός χρημάτων ή προσοχή σε αυτά που χρωστάς ή μπορεί να ανθίσουν τα οικονομικά σου. Η συνειδητοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σου μπορεί να σε οδηγήσει σε βελτιώσεις. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κατανοήσεις καλύτερα την οικονομική σου κατάσταση ή τις σχέσεις σου. Μπορεί να υπάρξει μια διελκυστίνδα σε εξέλιξη, είτε μέσα σου είτε με κάποιον στη ζωή σου, για χρήματα, περιουσιακά στοιχεία και θέματα ελέγχου.

Παρθένος

Έχει δημιουργηθεί ένταση στη ζωή σου προς κάτι θετικό και εποικοδομητικό. Υπάρχουν αλλαγές που πρέπει να κάνεις και είναι πιο πιθανό να αναλάβεις δράση αν είσαι λίγο ανικανοποίητη. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου σήμερα, αυξάνει τα συναισθήματα σου και μπορεί να φέρει μια σημαντική αποκάλυψη. Μπορεί επίσης να συμβεί μια σημαντική κορύφωση. Οι εσωτερικές αντιφάσεις τώρα θα σε οδηγήσουν σε σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις. Επίσης σήμερα, πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε υπερβολές καθώς οι αποφάσεις δεν μπορούν να ληφθούν. Στόχος να τροφοδοτήσεις ένα ανήσυχο πνεύμα με μια ποικίλη ρουτίνα, συζήτηση ή γνώση.

Ζυγός

Η Πανσέληνος σήμερα φέρνει ξαφνικά συναισθήματα ή ευκαιρίες που σε ωθούν προς μια νέα κατεύθυνση. Μπορεί να ανακαλύψεις την ανάγκη για επιπλέον χρόνο για ξεκούραση, θεραπεία και αναγέννηση. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να συνδεθείς με τη διαίσθηση σου. Αυτό που έρχεται στο φως τώρα, σου δίνει τη δυνατότητα να δεις που να πας στη συνέχεια αν και αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει λίγο χρόνο. Προσωρινά μπορεί να νιώσεις χαμένη, καθώς τα όρια μεταξύ των συναισθημάτων σου και του έξω κόσμου είναι ασαφή και τα συναισθήματα των άλλων ή τα άλυτα ζητήματα σε κατακλύζουν.

Σκορπιός

Οι σημερινές επιρροές τείνουν να αυξάνουν τα συναισθήματα. Η Πανσέληνος νωρίς σήμερα μπορεί να ανοίξει τα μάτια ή την καρδιά σου σε μια ανάγκη για φιλία, το αίσθημα ότι ανήκεις σε κάτι μεγαλύτερο από σένα, σε μια ικανοποιητική κοινωνική ζωή ή στην επιθυμία να συνεισφέρεις. Αυτός ο χαμός συμβαίνει στον κοινωνικό σου τομέα και μπορείς να περιμένεις με ασφάλεια μια ορμή συναισθημάτων και ίσως εκπληκτικές ανακαλύψεις, καθώς ξυπνάς με ανάγκες που μπορεί να έχεις κρατήσει μακριά ή κρυμμένες. Ένα κοινωνικό ή ρομαντικό θέμα μπορεί να έρθει στο φως ή τα συναισθήματα σου να πιέσουν ένα θέμα. Αυτή η Πανσέληνος μπορεί επίσης να σε παρακινήσει να προχωρήσεις σε ένα νέο σχέδιο ή έργο που είναι φρέσκο και συναρπαστικό.

Τοξότης

Τα συναισθήματα σου για ένα μακροπρόθεσμο στόχο μπορεί να εμφανιστούν, με μια Πανσέληνο στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη σήμερα. Ίσως χρειαστεί να αναλάβεις την ευθύνη ή την ηγεσία. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει φως σε ένα θέμα σταδιοδρομίας ή φήμης, σε ένα έργο ή σε μια ξαφνική ανάγκη να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά. Εφιστά την έντονη προσοχή σου στην απόδοση, την καριέρα, τους στόχους ή τις ευθύνες σου. Έχεις απορροφηθεί κυρίως από την προσωπική σου ζωή αυτές τις μέρες και τώρα καλείσαι να δράσεις. Η αναγνώριση της ανάγκης σου να παρακολουθείς τους πιο κοσμικούς στόχους σου τώρα έχει νόημα.

Αιγόκερως

Θα μπορούσες να έχεις μια ξαφνική επιθυμία να φύγεις από τη συνηθισμένη ρουτίνα με τη σημερινή Πανσέληνο. Η ανάγκη σου για περισσότερα από τη ζωή από τα συνηθισμένα έρχεται στο προσκήνιο. Εάν χρειάζεσαι μια ώθηση ή επιπλέον θάρρος για να κάνεις κάτι νέο, αυτό το φεγγάρι μπορεί να σε ωθήσει προς τα εμπρός. Ενισχύεται η επιθυμία να διευρύνεις το μυαλό σου ή να κάνεις κάτι πιο αναζωογονητικό, ουσιαστικό και επιβεβαιωτικό της ζωής. Οτιδήποτε προκύψει τώρα, σε βάζει σε ένα νέο μονοπάτι σχετικά με τις πεποιθήσεις και τις στάσεις σου. Μια νέα εμπειρία, μελέτη, θέμα, προοπτική ή ιδέα μπορεί τώρα να σε εμπνεύσει.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος σήμερα μπορεί να φέρει σε πέρας προσωπικά ή οικονομικά θέματα. Θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο δράμα σχετικά με χρήματα, ή μπορεί να είναι μια στιγμή για τη διευθέτηση των χρεών ή την είσπραξη των οφειλόμενων χρημάτων. Θα μπορούσες να βλέπεις το φως σχετικά με τα αληθινά σου συναισθήματα σε αυτό που θέλεις, βοηθώντας να ανοίξεις μια πορεία προς τα εμπρός. Το να ακολουθείς την καρδιά σου φαίνεται να είναι ο τρόπος για να βελτιώσεις τα οικονομικά θέματα και τις σχέσεις. Ωστόσο θεώρησε ότι τα πράγματα είναι ακόμα ωμά και ανεπεξέργαστα και είναι λογικό να δίνεις στον εαυτό σου χρόνο.

Ιχθύες

Η σημερινή Πανσέληνος είναι απέναντι από το ζώδιο σου και μπορεί να φέρει στο φως ένα θέμα σχέσης ή τα συναισθήματα σου. Εναλλακτικά, μια κατάσταση έρχεται σε πλήρη άνθιση και βρίσκεσαι σε μια σημαντική καμπή. Κάτι που παρασκευάζεται μέσα σου φτάνει τώρα στην επιφάνεια, οδηγώντας σε μια προσωπική αποκάλυψη. Είναι ένας χρόνος υψηλής έκθεσης για εσένα. Επίσης ο Ήλιος μόλις πρόσφατα πέρασε στο ζώδιο σου, ξεκινώντας έναν κύκλο προσωπικής δύναμης ενός μήνα. Αυτή είναι η στιγμή για να κάνεις αλλαγές που διαμορφώνουν τη ζωή σου με τρόπους ενδυνάμωσης. Το δράμα των σχέσεων τώρα μπορεί να είναι θετικό και να σου ανοίξει τα μάτια.
tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 Την 6η θέση, στον 8ο χειμερινό αγώνα της σεζόν, πήρε ο Εμμανουήλ Καραλής

 

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 24/02/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics