Breaking News
26 Φεβρουαρίου 2024

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, εκεί που χτυπά ο παλμός της πόλης, εκεί ξεδιπλώνεται και η δημιουργική συνεργασία της Kappa και του Aris F.C.

 

Με ορόσημο την αγάπη για το ποδόσφαιρο, γράφουν από κοινού ιστορία στο όνομα της εμβληματικής φανέλας του συλλόγου. Έτσι, γεννιέται μια νέα καμπάνια με στόχο όχι απλά να προωθήσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, αλλά και να την αναδείξει ως ένα κομμάτι του ποδοσφαίρου που ζει και εκτός γηπέδου, μέσα από όλους τους φίλους του Άρη, που θέλουν να εκφράσουν το πάθος τους για το ποδόσφαιρο και την ομάδα τους. Καθώς οι φανέλες εκτίθενται στα φώτα της πόλης, μεταμορφώνονται σε αναπόσπαστα κομμάτια, που αγκαλιάζουν την καθημερινότητα και τις προσωπικές στιγμές των φιλάθλων.

kappa aris 4 1

Η αισθητική της καμπάνιας ακολουθεί τη ροή του δρόμου, χωρίς περιορισμούς και ταμπέλες. Μέσα από τη street κουλτούρα της Kappa, αντικατοπτρίζεται και ο αληθινός χαρακτήρας της ομάδας, που αγαπά την πόλη, τους ανθρώπους της και την κάθε στιγμή τους. Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης συναντά κανείς το πάθος, με το οποίο έχουν γραφτεί χιλιάδες ιστορίες στα χρώματα του Άρη. Η φανέλα δεν είναι απλώς ένα ακόμα ρούχο, αλλά ένα πολύτιμο και ξεχωριστό κομμάτι που φοράει κανείς καθημερινά με περηφάνια. Είναι η απεικόνιση της καρδιάς του φιλάθλου και του καθημερινού υπερήρωα ανάμεσά μας.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

Όλα τα ζώδια 24/02

 

 

 

 

 

Την 6η θέση, στον 8ο χειμερινό αγώνα της σεζόν, πήρε ο Εμμανουήλ Καραλής

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics