Breaking News
27 Ιουλίου 2016

Μετά την προσεχή αποχώρηση του Γκόμες, η τουρκική ομάδα στρέφεται στον Ιταλό φορ.

Η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι με δανεισμό, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα «Fanatik». Παράλληλα, σύμφωνα πάλι με το ίδιο Μέσο, η Λίβερπουλ μοιάζει δεκτική στο να συνεισφέρει κατά ένα ποσοστό στις απολαβές του Ιταλού επιθετικού.

Το ενδιαφέρον για τον Μπαλοτέλι επιβεβαιώνεται και από τον πρόεδρο του συλλόγου, Φικρέτ Ορμάν, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο η Μπεσίκτας να πάρει τον ποδοσφαιριστή απάντησε λέγοντας "Γιατί όχι;".

Στη Μπεσίκτας αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα η απόκτηση κάποιου επιθετικού, από τη στιγμή που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα ο Μάριο Γκόμες. Ο Γερμανός φορ θα εγκαταλείψει σύντομα τη γειτονική χώρα, λόγω της πρόσφατης απόπειρας πραξικοπήματος στην Κωνσταντινούπολη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics