Breaking News
05 Μαΐου 2018

Άνοιγμα στην ελληνική αγορά επιχειρεί το Κινεζικό Γραφείο Τουρισμού του Πεκίνου, μετά και την έναρξη των απευθείας αεροπορικών πτήσεων που συνδέουν δύο φορές την εβδομάδα την πρωτεύουσα της Κίνας με την Αθήνα.

Η Multipath Travel Services θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 8 Μαϊου παρουσίαση του Πεκίνου, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου (15:00 – 17:30), υπό την αιγίδα του Beijing Municipal Commission of Tourism Development, με επίσημους καλεσμένους υψηλόβαθμα στελέχη της Κινεζικής κυβέρνησης ενώ θα παρευρεθούν και μέλη της Πρεσβείας της Κίνας στην Ελλάδα. Στην παρουσίαση θα παρευρεθεί επίσης η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά.Στην εκδήλωση θα υπάρχει έκθεση με φωτογραφικό υλικό και αναδρομή στην πόλη του Πεκίνου από την αρχαιότητα έως σήμερα καθώς και παρουσίαση από τοπικούς καλλιτέχνες του παραδοσιακού τρόπου ζωγραφικής.
Πεκίνο, η εμπειρία ενός διαφορετικού προορισμού
Δεν είναι τυχαίο ότι το Πεκίνο αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς του κόσμου, με περισσότερους από 297 εκατομμύρια τουρίστες ετησίως. Πρόκειται για μια αχανή πόλη που συνδυάζει τη μακραίωνη κουλτούρα του κινεζικού πολιτισμού με τις υποδομές μιας απολύτως σύγχρονης πόλης, κάνοντας την ταξιδιωτική εμπειρία μοναδική.Τα πιο γνωστά αξιοθέτα που προτείνουν οι γνωστοί ταξιδιωτικοί οδηγοί περιλαμβάνουν το Σινικό Τείχος, την Απαγορευμένη Πόλη, την πλατεία Τιενανμέν, το Πάρκο του Ναού του Ουρανού, το Ναό των Λάμα, την καλλιτεχνική περιοχή 798, τον Πύργο του Τυμπάνου και τον Πύργο της Καμπάνας και πολλά ακόμα.Σε αυτά έρχονται να προστεθούν τα μονοπάτια πεζοπορίας και περιπάτου μήκους 22 χιλιομέτρων που δημιούργησε πέρυσι το Πεκίνο αλλά και οι τουριστικές διαδρομές για τους ξένους επισκέπτες που σχετίζονται με την παραδοσιακή κινεζική ιατρική, μουσεία και πολιτιστικά μνημεία. Για να μην χαθούν οι επισκέπτες... στη μετάφραση, η πόλη έθεσε σε εφαρμογή 171 νέα τουριστικά προγράμματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του επισκέπτη της πόλης.Οι εμπειρίες που έχει να προσφέρει η αχανής αυτή ασιατική πόλη είναι πραγματικά εντυπωσιακές.
Απευθείας πτήσεις Αθήνα – Πεκίνο
Αν και πολύ μακριά, οι απευθείας πτήσεις Αθήνα – Πεκίνο της Air China, δύο φορές την εβδομάδα (κάθε Τετάρτη και Σάββατο), φέρνουν τις δύο πόλεις πιο κοντά. Και φυσικά η Ελλάδα έχει να επωφεληθεί τα μέγιστα από αυτή την αεροπορική σύνδεση, καθώς αναμένεται να προσελκύσει ένα σημαντικό αριθμό τουριστών από αυτή την τεράστια αγορά, ενώ φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα τοπικό κόμβο μεταφορών, εξυπηρετώντας μετακινήσεις για επαγγελματικά ταξίδια και ταξίδια αναψυχής από την Κίνα προς την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη.Ωστόσο και για τους Έλληνες ταξιδιώτες η ευκαιρία να γνωρίσουν αυτόν τον πολύ διαφορετικό προορισμό είναι ιδανική.Η παρουσίαση του Πεκίνου στην Ελληνική αγορά από το Beijing Municipal Commission of Tourism Development δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του τουρισμού να ανακαλύψουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα αυτού του πολυδιάστατου προορισμού έτσι ώστε να τον ενσωματώσουν στα προγράμματα εξωτερικού που απευθύνονται στους Έλληνες ταξιδιώτες.
tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics