Breaking News
16 Μαΐου 2018

Η Διεύθυνση Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων του υπουργείου Πολιτισμού ενέκρινε την αρχιτεκτονική μελέτη ανέγερσης ξενοδοχείου 3 αστέρων με δύο υπόγεια, ισόγειο, πατάρι και πέντε ορόφους, ιδιοκτησίας της εταιρείας ΑΤΕΣΕ Α.Ε., επί της οδού Μίνωος 3 και Σοφοκλή Βενιζέλου, εκτός των ενετικών τειχών, εντός των ορίων του κηρυγμένου αρχαιολογικού χώρου της πόλης του Ηρακλείου.

Μεταξύ των όρων που ετέθησαν είναι και οι παρακάτω:-Στην όψη του κτιρίου επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου, που είναι ορατή από τον προμαχώνα, όλα τα στοιχεία από γυαλί ή κρύσταλλο, στα ανοίγματα και στα στηθαία, θα είναι μη ανακλαστικά.- Τα τυχόν προσαρτήματα (όπως ντεπόζιτα, κεραίες, δορυφορικά πιάτα, ηλιακοί θερμοσίφωνες, φωτοβολταϊκά στοιχεία, κ.α) και λοιπές κατασκευές να τοποθετηθούν σε θέση όπου δεν θα είναι ορατά από τα τείχη.- Οι απαιτούμενες εκσκαφές του υπολοίπου τμήματος του γηπέδου, θα γίνουν υπό την επίβλεψη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου.
tornosnews.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics