Breaking News
11 Μαΐου 2018

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη χώρα μας, είναι ερασιτέχνης ζωγράφος και έχει ζωγραφίσει πολλά τοπία της Ελλάδος.

Το γεγονός αυτό αξιοποίησε το 2003 ο ΕΟΤ, με πρόεδρο τότε τον κ. Γιάννη Πατέλη, και οργάνωσε μαζί με την Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα και τον Σύνδεσμο Ελληνίδων στον τουρισμό έκθεση με τα έργα του Κάρολου, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Μάλιστα υπήρξε σκέψη τότε να εκτυπωθούν ορισμένα έργα του Πρίγκιπα ως  καρτ ποστάλ, ωστόσο, η ιδέα δεν προχώρησε.Δείτε ορισμένους πίνακες του Κάρολου, που σας παρουσιάζει το Tornos News (επάνω ο Σκορπιός με την ζωγραφική απεικόνιση του Πρίγκιπα Κάρολου)

files

 

files 1

files 2

tornos news.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics