Breaking News
01 Σεπτεμβρίου 2019

Ένα ακόμη βραβείο αυτή τη φορά με διεθνή χαρακτήρα προστίθεται στο ενεργητικό της επιχείρησης Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε..

Συγκεκριμένα σε μια ιδιαίτερα λαμπρή τελετή απονομής βραβείων, η οποία έλαβε χώρα στο Σαν Φρανσίσκο, The Bizz Americas 2019, στις 24 Αυγούστου 2019, η παγκόσμια συνομοσπονδία επιχειρήσεων, απένειμε βραβεία και τιμητικά πιστοποιητικά αντίστοιχα, σε επιχειρήσεις καθώς και σε σημαντικά στελέχη των επιχειρήσεων αυτών.

Στα Cactus Hotels απονεμήθηκε το βραβείο «Inspirational Company». Στους κυρίους Χαλκιαδάκη Νίκο, Χαλκιαδάκη Θεόφιλο Φραγκίσκο και Κρασανάκη Βασίλη απονεμήθηκαν τιμητικοί τίτλοι στο Business Leadership. Στον κύριο Ντερέκα Κώστα τιμητικό τίτλο στο Business Management, κ. Χαλκιαδάκη Μιχάλη τιμητικό τίτλο στο Quality Management και στην κα. Μπορμπουδάκη Εύα τιμητικό τίτλο στο Marketing Management. Ο κ. Νίκος Χαλκιαδάκης, CEO of Cactus Hotels δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τη διοίκηση και το προσωπικό των Cactus Hotels.

Τα βραβεία που αποσπά η επιχείρηση είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς όλων που με κόπο καθημερινά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους επισκέπτες μας. Νιώθω μεγάλη τιμή που η επιχείρησή μας δίνει το παρόν και βραβεύεται ανάμεσα σε αξιόλογες επιχειρήσεις διεθνούς εμβέλειας». Τα Cactus Hotels Τα Cactus Hotels είναι μια οικογένεια ξενοδοχείων τα οποία βρίσκονται στην βόρεια μεριά του νησιού της Κρήτης, στη Σταλίδα. Συνδυάζουν την θέα του Κρητικού πελάγους με την θέα του βουνού. Τα Cactus Hotels αποτελούν τον ιδανικό προορισμό διακοπών για κάθε είδους διακοπές, με πληθώρα επιλογών διαμονής, ακόμα και για τον πιο απαιτητικό πελάτη. Το μοναδικό περιβάλλον τους απελευθερώνει από την ρουτίνα και δημιουργεί αξέχαστες αναμνήσεις.

 Πηγή: https://money-tourism.gr 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics