Breaking News
13 Αυγούστου 2019

Τα τρόφιμα που σε κρατούν χορτάτο ενώ παράλληλα επιταχύνουν τον μεταβολισμό και συμβάλουν στην γρηγορότερη απώλεια κιλών, είναι αυτά που δεν θα πρέπει να λείπουν σε καμία περίπτωση από την διατροφή σου.

 

Παράλληλα οι συγκεκριμένες τροφές, περιέχουν συστατικά απαιραίτητα για την καλή υγεία του οργανισμού.

Φυστικοβούτυρο ή ταχίνι
Τα βούτυρα από ξηρούς καρπούς, όπως φιστικοβούτυρο ή ταχίνι, είναι άριστη πηγή πρωτεΐνης. Στην ουσία είναι ένας πολτός ψημένων φιστικιών που όμως είναι τέλεια καλή πηγή πρωτεΐνης, καλών λιπαρών (κυρίως μονοακόρεστων) και αντιοξειδωτικών ουσιών. Μία μικρή ποσότητα φυστικοβούτυρου συμβάλλει στη μείωση του κοιλιακού λίπους σύμφωνα με έρευνα και κρατάει την καρδιά σου υγιή.

Quinoa
Το δημητριακό quinoa είναι μία βόμβα πρωτείνης με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Η πρωτείνη συμβάλλει στη μείωση της όρεξης και αυξάνει το αίσθημα κορεσμού όπως και οι φυτικές ίνες που περιέχει. Είναι γεμάτο σίδηρο, ψευδάργυρο, σελήνιο και βιταμίνη


Βούτυρο αμυγδάλου
Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι τα αμύγδαλα μπορούν να σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος. Είναι χαμηλό σε κορεσμένα λιπαρά σε σχέση με τα υπόλοιπα, ζωικά και φυτικά βούτυρα

Γάλα καρύδας
Το γάλα καρύδας περιέχει καλά λιπαρά και είναι πλούσιο και σε βιταμίνες C, Ε, Β1, Β3, Β5 και Β6. Επίσης, περιέχει σίδηρο, ασβέστιο, μαγνήσιο και φώσφορο. Συμβάλλει στο αδυνάτισμα επειδή περιέχει φυτικές ίνες που δημιουργούν αίσθημα κορεσμού και αποτρέποντας το συνεχές τσιμπολόγημα.

Μύρτιλλα
Συμβάλλουν στην απώλεια λίπους, ενώ οι ανθοκυανίνες που περιέχουν, καταπολεμούν τον σχηματισμό των ελευθέρων ριζών και προλαμβάνουν την πρόωρη γήρανση. Δηλαδή και καύση λίπους και αντιοξειδωτική δράση και αντιγήρανση.
runnfun.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics