Breaking News
08 Φεβρουαρίου 2021

Η συνεχή αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος της Super League2 δεν αφήνει κανένα περιθώριο χαλαρώσεις και ξεκούρασης.

Έτσι λοιπόν οι κιτρινόμαυροι μια ημέρα μετά την σπουδαία νίκη επι της Ξάνθης επέτρεψαν στο γήπεδο στρέφοντας πλέον την προσοχή τους στην επόμενη αναμέτρηση που είναι στα Τρίκαλα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Το σημερινό πρόγραμμα το οποίο ετοίμασε το τεχνικό team της ομάδα μας πραγματοποιήθηκε σε δυο γκρουπ.

Συγκεκριμένα το πρώτο γκρουπ που αποτελούνταν από τους παίκτες που αγωνίστηκαν 45' και πάνω έκανα προπόνηση αποκατάστασης.

Το δεύτερο γκρουπ που ήταν όλοι οι υπόλοιποι, μετά την προθέρμανση έκαναν προπόνηση ταχύτητας σε συνδυασμό με τελειώματα και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα με παιχνίδι περιορισμένου χώρου και χρόνου.

Σε κανονικούς ρυθμούς μπήκε σήμερα ο Κουτάντος αντίθετα Σαρρής, Kwateng και Ντουμάνης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Νέο ραντεβού για προπόνηση έχει δοθεί αύριο στις 10:30.

Τέσσερις οι τυχεροί στην κοπή της πίτας

Μετά το τέλος της προπόνησης και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα λόγω του ιδιαίτερων συνθηκών οι κιτρινόμαυροι έκοψαν την πίτα τους παρουσία του αντιπροέδρου και Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ Γιώργου Τουτζάρη καθώς επίσης και του Οικονομικού Διευθυντή Διονύση Μποβολέτη.

Τα τυχερά φλουριά βρήκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Χρήστος Μπάτζιος, Γιάννης Κουτάντος και Πάρης Ντουμάνης καθώς επίσης και ο βοηθός φυσιοθεραπευτή Δημήτρης Δαριβιανάκης.

Άπαντες ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες ενώ σε όλα τα μέλη της ομάδας δόθηκε από ένα ασημένιο γούρι με το λογότυπο του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο, νίκησε 3-1 τον ΟΦΗ (vid)

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 07/02/2021

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics