Breaking News
02 Απριλίου 2022

Οι μηχανοκίνητοι της Κρήτης μαζεύονται στην PISTA PARK

 

Νέα δράση αναμένεται αυτή την Κυριακή στην Pista Park στο Βαρύπετρο!
KTEO Κρήτης
Σύμφωνα με το σχετικό κάλεσμα, οι μηχανοκίνητοι της Κρήτης ενώνουν τις δυνάμεις τους τρέχοντας για λογαριασμό του ΚΗΦΑΑΜΕΑ όπου αναμένεται να διατεθούν τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν.

Η σχετική ανακοίνωση από τους διοργανωτές έχει ως εξής:

Την Κυριακή 3 Απριλίου “τρέχουμε ότι έχουμε” “Race what u Bring” για καλό σκοπό!!!

Estrella

Ολοι οι μηχανοκίνητοι της Κρήτης ενώνουν τις δυνάμεις τους και δίνουν το δικό τους θέαμα στη Pista Park στο Βαρύπετρο, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν, η συμμετοχή αυτ/των, μοτοσικλετών κτλ θα είναι 20 ευρώ/όχημα (ή όσο θέλει ο καθένας, για φιλανθρωπικό σκοπό γίνεται άλλωστε) και επιπλέον θα υπάρχει στον χώρο κουμπαράς του ΚΗΦΑΑΜΕΑ για τους θεατές που θα θέλουν να συνεισφέρουν.

Oσοι θέλουν να λάβουν μέρος απλά μπορείτε να έρθετε στον χώρο της διοργάνωσης και να δηλώσετε συμμετοχή, δεν χρειάζεται νωρίτερα. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid19 και φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα του ΚΟΚ σε θέματα ασφάλειας κατά τη διάρκεια της επίδειξης.

Σας περιμένουμε όλους, για τα παιδιά του ΚΗΦΑΑΜΕΑ!!!!!!
athlitiko.gr

Διαβάστε επίσης:

Με μία ακόμα μεγάλη επιτυχία, αυτή του ασημένιου μεταλλίου η Μαρία Πρεβολαράκη

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics