Breaking News
07 Φεβρουαρίου 2023

Το final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ θα φέρει αλλαγές και στο πρόγραμμα της Super League.

Η αστυνομία ζήτησε να μεταφερθεί το ΟΦΗ – Άρης.Το final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ θα φέρει αλλαγές και στο πρόγραμμα της Super League. Η αστυνομία ζήτησε να μεταφερθεί το ΟΦΗ – Άρης.


ΟΦΗ – Άρης: Η αστυνομία ζήτησε αλλαγή ημερομηνίας λόγω final 8 Λόγω της διεξαγωγής του final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ την ερχόμενη εβδομάδα (16-19/2) στο Ηράκλειο, η αστυνομία έχει ζητήσει από τη Super League να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα του ΟΦΗ με τον Άρη, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 18/2. Είναι πολύ πιθανό να γίνει για λόγους ασφαλείας.


Από τη στιγμή που ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας είναι Κυριακή (19/2), δεν αποκλείεται το ΟΦΗ – Άρης να διεξαχθεί τη Δευτέρα (20/2).
Την ίδια ημέρα (20/2) είναι προγραμματισμένο το Ατρόμητος - Λεβαδειακός για την 23η αγωνιστική

.fosonline.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Ξεχωριστή στιγμή για τον Γιάννη Αποστολάκη του ΟΦΗ , καθώς κλήθηκε στην Εθνική Νέων U19

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics