Breaking News
07 Φεβρουαρίου 2023

Το πρωί στα βόρεια και στα δυτικά θα έχουμε ηλιοφάνεια με βοριάδες και τσουχτερό κρύο. Σε Σποράδες, Μαγνησία, Εύβοια, Φθιώτιδα,

Βοιωτία και Αττική θα έχουν άστατο καιρό με μπόρες χιονιού οι οποίες θα είναι πιο έντονες σε Μαγνησία και στα βόρεια της Εύβοιας. Τοπικά φαινόμενα χιονιού θα έχουμε στα ορεινά της Πελοποννήσου στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.Το πρωί στα βόρεια και στα δυτικά θα έχουμε ηλιοφάνεια με βοριάδες και τσουχτερό κρύο. Σε Σποράδες, Μαγνησία, Εύβοια, Φθιώτιδα, Βοιωτία και Αττική θα έχουν άστατο καιρό με μπόρες χιονιού οι οποίες θα είναι πιο έντονες σε Μαγνησία και στα βόρεια της Εύβοιας. Τοπικά φαινόμενα χιονιού θα έχουμε στα ορεινά της Πελοποννήσου στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.
Από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα περιορίζονται στα ορεινά της Στερεάς και της Εύβοιας και θα εξασθενήσουν όπως και στην Κρήτη. Το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά εκτός από τα μέρη που θα έχουμε μπόρες χιονιού σε Μαγνησία, Εύβοια, Αττική και Βοιωτία.
Οι άνεμοι παραμένουν βοριάδες διατηρώντας ξηρή την ατμόσφαιρα. Στο Ιόνιο θα είναι στα 4 με 5 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο 6 με κατά τόπους μέχρι και 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία συνεχίζει σε χαμηλά επίπεδα και θα πέσει αρκετά κάτω από το 0 μέσα στο βράδυ σχεδόν σε όλα τα ηπειρωτικά. Οι μέγιστες τιμές θα είναι μονοψήφιες σχεδόν παντού και δε θα ξεπεράσει τους 3 με 4 βαθμούς στα βόρεια ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε 5 με 8 βαθμούς.
Αναλυτικά ο καιρός κατά τόπους για την Τρίτη 7/2ΑΤΤΙΚΗΚαιρός: Αυξημένες νεφώσεις με χιονόνερο και κατά διαστήματα χιονοπτώσεις μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και εκ νέου για λίγο το απόγευμα.Σταδιακή ύφεση από το βράδυ.Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 00 έως 05 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚαιρός: Λιγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες.Ανεμοι:Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από -02 (μείον) έως 03 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς χιονοπτώσεις στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και στα νότια τμήματα της κεντρικής και της δυτικής Μακεδονίας.Ανεμοι: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση το μεσημέρι, στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από -02 (μείον δύο) έως 04 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι. Ασθενείς τοπικές βροχές στα νησιά του Ιονίου, την δυτική Πελοπόννησο και τη δυτική Στερεά και στα ορεινά – ημιορεινά παροδικές χιονοπτώσεις.Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 03 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στις Σποράδες (έως τις προμεσημβρινές ώρες), στην ανατολική Μαγνησία, την ανατολική Στερεά,καθώς και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ανατολικής Πελοποννήσου.Σταδιακή ύφεση των φαινομένων αναμένεται από το μεσημέρι και από τα βόρεια.Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βράδυ.Θερμοκρασία: Από 01 έως 07 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗΚαιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά – ημιορεινά χιονοπτώσεις, στις Κυκλάδες(κυρίως στα δυτικά τμήματα), και στην Κρήτη κυρίως στα δυτικά τμήματα και κεντρικά τμήματα.Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7, πρόσκαιρα τοπικά έως 8 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 03 έως 09 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΚαιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου χιονόνερο και κατά περιόδους χιονοπτώσεις. Στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές.Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7, πρόσκαιρα στα βόρεια το πρωί τοπικά 8 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 06 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΥΒΟΙΑΚαιρός: Αυξημένες νεφώσεις με χιονόνερο και κατά περιόδους χιονοπτώσεις.Σταδιακή ύφεση από το απόγευμαΑνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7, στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 04 βαθμούς Κελσίου.

sportime.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ θα φέρει αλλαγές στο ΟΦΗ – Άρης

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics