Breaking News
08 Αυγούστου 2023

Μόνο υπερηφάνεια: «Ασημένιος» στη Βραζιλία ο Ντούνης στη ξιφασκία με αμαξίδιο


Ξιφασκία: Μας έκανε περήφανους ο Βασίλης Ντούνης

Μια εξαιρετική επίδοση είχε ο Έλληνας ξιφομάχος, Βασίλης Ντούνης στο «Satellite Tournament 2023». Από τον πρώτο γύρο έδειξε ότι θα κατακτούσε την κορυφή καθώς σημείωσε 8 νίκες επί των αντιπάλων του.

Στην «φάση των 16» πέρασε ως πρώτος, και στην συνέχεια στους «8» νίκησε τον Αμερικανό Νίκολας Μπαντό με 15-2 και πέρασε στον ημιτελικό. Ο Αργεντινός Κάρλος Φρέιτας ήταν ο αντίπαλος του στον ημιτελικό, αλλά φάνηκε πως δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος επικράτησε με 15-3.

Ξιφασκία: Τι δήλωσε ο προπονητής του Βασίλη Ντούνη

Αντίπαλός του Ντούνη στον τελικό, ο Γερμανός Χάουπτ, που ήταν και ο μόνος που τον νίκησε σε αυτό το τουρνουά, έστω και στις λεπτομέρειες, με 15-14.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Κάζαγλης μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου τόνισε: «Κάναμε ακόμη ένα σημαντικό βήμα, για την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, του Παρισιού», ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει το «Υγεία», αλλά και τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ, που βοήθησαν να γίνει αυτό το ταξίδι και ήλθε η επιτυχία.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 05/08/2023 [vid] Κυριακή 07 Αυγούστου 2023

 

 

 

 

Ο δρόμος των Ολυμπιακών προκρίσεων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης για το Παρίσι

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics