Breaking News
10 Φεβρουαρίου 2017

 

O Ισπανός ζωγράφος, Tomas Canton, αποτύπωσε στον καμβά του την πορεία του Marc Marquez προς την κατάκτηση του Πρωταθλήματος του 2016...



Μια διαφορετική έκθεση ζωγραφικής φιλοξενείται σε τοπικό μουσείο της Cervera, γενέτειρας του Marc Marquez, με πρωταγωνιστή -ποιον άλλο- τον 23χρονο τρεις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Repsol Honda.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ, ΦΩΤΟ: TOMAS CANTON, REPSOL HONDA

Η θεματολογία της έκθεσης έχει να κάνει με την πορεία του MM93 προς την κατάκτηση του τρίτου Πρωταθλήματος της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία των MotoGP, γι' αυτό άλλωστε και τιτλοφορείται "Ο πιο επιθυμητός τίτλος".

Ο Μαδριλένος ζωγράφος Tomas Canton προσπάθησε να αποτυπώσει στον καμβά του όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται, φωτογραφικά στιγμιότυπα που απαθανάτισε ο επίσημος φωτογραφός της Repsol Jaime Olivares, από τα 18 Grand Prix του 2016.

Και η αλήθεια είναι πως τα κατάφερε. Είναι τόσο ρεαλιστικά τα έργα ζωγραφικής του καλλιτέχνη που ξεγελούν το μάτι...

sport24.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics